Home / Muzica / A rămas fără voce

A rămas fără voce

În timpul sarcinii, Katy Perry a adunat câteva kilograme în plus, iar creșterea în greutate a făcut-o pe aceasta să-și schimbe puțin și vocea, nu doar formele corpului.

Într-un interviu pentru The Associated Press, Katy Perry, care într-un viitor foarte apropiat îl va face pe Orlando Bloom tată de fetiță, a explicat că sarcina a avut un mic efect negativ asupra vocii sale.

”Este interesant să ai 45 de kilograme în plus, e ca și cum cum te-ai așeza pe tine; 30 dintre acestea sunt chiar aici, pe capacitatea mea pulmonară. Nu a fost prea provocator, dar cu siguranță a trebuit să schimb câteva chei. Cred că asta se datorează doar intensității fizice a acesteia. Am fost foarte activă. Am făcut multe. Sunt o mamă în mișcare. Mă promovez. Să nu spuneți că nu am muncit din greu!”, a declarat viitoarea mămică.

Katy Perry nu a fost ocupată în ultima vreme doar cu sarcina, ci și cu promovare noului ei album, ”Smile”, care urmează să fie lansat vinerea aceasta, pe 28 septembrie.

”Este un album plin de speranță și rezistență și un pic de bucurie și distracție. Cred că este mereu un moment prielnic să ne injectăm puțină speranță, în special în aceste zile.”, a spus Katy despre noul album.

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: