EvenimenteLifestyle

Adele și-a lăsat fanii în lacrimi

„Easy On Me”

Adele și-a lăsat fanii în lacrimi, după lansarea „Easy On Me”, prima ei piesă după o pauză de cinci ani, în care reflectă la divorțul prin care a trecut. Este un cântec despre „frământările interioare” din acea perioadă, așa a descris artista britanică single-ul.

Adele, ‘Easy on Me’. Profimedia

Ultima piesă lansată Adele a fost „Water Under The Bridge”, în 2016.

Adele și-a promovat single-ul „Easy On Me” încă de săptămâna trecută.

Piesa cântăreței în vârstă de 33 de ani are deja peste 14 milioane de vizualizări în opt ore de la lansare.

Fanii au reacționat pe Twitter imediat ce „Easy On Me” a apărut în online și au lăudat-o pe vedeta lor preferată: „Să nu vă îndoiți niciodată de regina noastră”, „Piele de găină”, „M-ai convins să divorțez”, „Sunt în lacrimi”, „Plâng de emoție”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii săi pe rețelele sociale.

Adele lansează „30”, al patrulea album de studio, în 19 noiembrie

Adele a anunţat miercuri că cel de-al patrulea album de studio al ei se va intitula „30” şi va fi lansat pe 19 noiembrie, cu o zi înainte de împlinirea a şase ani de la apariţia pe piaţă a precedentului său material discografic, „25”, potrivit People.

Printr-o declaraţie plină de candoare, vedeta pop, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că a început să lucreze la noul ei album în urmă cu aproape trei ani şi că viaţa ei din acea perioadă era complet diferită faţă de aşteptările sale.

Adele: M-am aruncat – conştientă şi chiar dorind acest lucru – pe mine însămi într-un labirint de nebunie absolută şi de frământări interioare

„Cu siguranţă nu eram nici pe departe în locul în care sperasem să mă aflu atunci când am început să lucrez la acest album în urmă cu aproape trei ani. Chiar dimpotrivă. Eu mă bazez pe rutină şi pe consecvenţă pentru a mă simţi în siguranţă, mereu am fost aşa. Cu toate acestea, m-am aruncat – conştientă şi chiar dorind acest lucru – pe mine însămi într-un labirint de nebunie absolută şi de frământări interioare”, a scris celebra cântăreaţă într-un mesaj publicat pe reţelele sociale.

Artista a mai spus că a „aflat multe adevăruri usturătoare” despre ea însăşi de-a lungul acestui proces de creaţie, dar a ajuns, într-un final, într-o zonă de stabilitate sufletească în care se simte suficient de confortabil pentru a putea să lanseze un nou album.

Adele şi soţul ei, Simon Konecki, au finalizat divorţul în martie 2021, la aproape doi ani după ce s-au despărţit. Sâmbătă, într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, cântăreaţa britanică a dezvăluit că tema centrală a noului ei album este divorţul. Cu toate acestea, vedeta pop şi-a încheiat mesajul publicat miercuri într-o notă pozitivă, explicându-le fanilor ei din lumea întreagă că a „ieşit din întuneric” şi că se simte pregătită „să păşească din nou în lumină”.

Ce ziceti de piesa Adelei?

0%

User Rating: Be the first one !

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button