Cine-Tv

Backlight

Liam Neeson

Dacă ar fi să-l excludem pe Nicholas Cage din ecuația, am putea să spunem că Liam Neeson este acel actor care a generat cele mai multe „meme-uri” pe internet, în ultimii ani.Explicația este una cât se poate de simplă: rolul său din seria „Taken”, însă și replicile memorabile pe care le-a rostit, au redefinit, pentru vecie, modul în care publicul îl percepe pe actor. Aproape nimeni nu-și mai amintește de faptul că, la începutul carierei sale, Liam Neeson a jucat în „Lista lui Schindler”, accentul fiind pus pe imaginea de „tip dur”, creată în „Taken”.Și pentru că „Taken” a făcut istorie, este lesne de înțeles că Liam Neeson va continua, și pe viitor, să primească astfel de roluri, așa cum s-a întâmplat și de această dată. „Backlight” promite să fie un nou film „cu bătaie”, în care Neeson va interpreta rolul principal.

Conform trailer-ului, personajul actorului va încerca să scoată la lumină o conspirație guvernamentală ce ar putea să afecteze siguranța națională. În paralel, familia sa este amenințată, așadar, cum era de bănuit, misiunea personajului se complică, fiind nevoit să-și apere familia, în timp ce încearcă să descopere adevărul și să-l expună public.

Rămâne de văzut dacă povestea repetitivă va ajuta filmul să primească laudele pe care speră să le primească… sau dacă va plictisi.

În mod evident, există șanse de 50% pentru ambele ipoteze. Pe de-o parte, fanii seriei „Taken” ar putea să se uite la „Backlight” din inerție, simțind un oarecare conform făcând asta, asemenea situației în care mănânci mâncare făcută de mama, pentru că îți amintește de copilărie. Pe de altă parte, aceeași poveste, cu mici schimbări, spusă la nesfârșit, ar putea da naștere senzației de sațietate.

Abia astept sa vad filmul voi?

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button