Home / Muzica / Bogdan Ioan – Tu

Bogdan Ioan – Tu

Bogdan Ioan, artistul declarat Vocea României în 2018, a lansat prima sa piesă originală – ”Tu”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc în care Bogdan și partenera sa, Denisa Harabagiu, prezintă un dans contemporanimpresionant, la care s-a muncit zile în șir.Piesa “Tu” este compusă de Adrian Radu și Cristian Sanda, care semnează și versurile, alături de Vlad Cireșan. Producătorul piesei este Adrian Radu, mixul este realizat de Cristian Dobrică și Adrian Radu, iar masterul de Cristian Dobrică.”Pentru mine, toată această perioadă a fost o experiență nouă. Am văzut ce înseamnă procesul de creație a unei piese și am văzut, în același timp, cum este să filmezi un clip. Am stat în studio aproximativ 2 luni, încercând mai multe variante până să ajungem la piesa “Tu”, care îmi place foarte mult și sper să vă placă și vouă”, spune Bogdan Ioan.

În luna decembrie, Bogdan a filmat și videoclipul piesei. Regizat de Silviu Mîndroc, acesta aduce în prim-plan relația dintre doi iubiți printr-un moment de dans contemporan, o altă noutate pentru artist.

“Deși am făcut în copilărie dans sportiv de performanță, este prima dată când abordez stilul contemporan. Împreună cu coregraful Cristian Miron și cu Denisa Harabagiu, partenera mea din videoclip, am repetat timp de 5 zile coregrafia creată special pentru această filmare”, povestește Bogdan.

Iata si videoclipul lui Bogdan aici:

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: