Home / Cine-Tv / BULLET TRAIN

BULLET TRAIN

BRAD PITT Primeşte Rolul Principal În Thrillerul De Acţiune BULLET TRAIN pentru regizorul filmului John Wick, David Leitch.

Brad Pitt, înhăţă primul său rol după câștigarea premiului Oscar şi va juca în thrillerul celor de la Sony Pictures intitulat Bullet Train, care se bazează pe un roman japonez numit Maria Beetle, scris de autorul Kotaro Isaka, ce face parte din a doua parte a trilogiei scrise. Scenariul filmului va fi conceput de scenaristul Zak Olkewicz, sub stricta supraveghere a regizorului David Leitch (Deadpool 2, John Wick, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

Incredibilul cineast David Leitch, ale cărui credite includ filme precum Atomic Blonde, Deadpool 2, Hobbs și Shaw sau John Wick, va produce filmul de acţiune alături de Kelly McCormick, Kat Samick și altă legendă a filmelor de acţiune, Antoine Fuqua.

Cei de la Variety, raportează că o traducere în limba engleză a romanului va fi lansată anul viitor, iar subiectul cărții se referă la cinci asasini care se află în același tren ce circula de la Tokyo la Morioka, unde, după cum ne dăm seama, totul ar trebui să se sfârșească bine. Deocamdată, nu este clar cât de mult din intriga materialului sursă va fi tradus pentru această nouă versiune.

De la câștigarea celui de al doilea premiu Oscar, pentru cel mai bun actor în rol secundar, primit pentru interpretarea cascadorului Cliff Booth, din filmul lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood, acesta ar fi primul rol mare al lui Brad Pitt. El a cochetat cu includerea în distribuţia dramei regizorului Damien Chazelle, Babylon, dar odată cu amânarea producției de către cei de la Paramount până în 2021 în urma corona virusului, Brad Pitt, a decis să mai joace încă într-un proiect: Bullet Train.

Având o premisă atât de interesantă, un actor carismatic şi un regizor de acțiune foarte priceput, proiectul Bullet Train, pare a fi deja un mare hit.

Abia astept sa-l vad.Voi?

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: