Home / Cine-Tv / calatoria lui Buck

calatoria lui Buck

The Call of the Wild este un film american regizat de Chris Sanders după un scenariu scris de Michael Green.

Din distribuţie fac parte: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford şi Colin Woodell.

Având la bază romanul lui Jack London, filmul spune călătoria unui câine pe nume Buck către natura primordială.

Acţiunea începe în anul 1890, în Santa Clara, California, când facem cunoştinţă cu Buck, animalul de companie al unui judecător înstărit.

Viaţa lui domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California şi ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890.

Mărimea şi puterea lui Buck îl fac o ţintă valoroasă. Câinii de sanie au o cerere mare pentru cei care au curajul să se avânte în călătorii periculoase după aur în tărâmul îngheţat.

Inteligenţa, rezistenţa şi loialitatea lui Buck sunt observate rapid încă de la sosirea sa în Alaska. Canadienii, Perrault şi François, sunt cei care îl antrenează pe Buck să devină un câine de sanie.

Pe măsură ce învaţă lucruri noi despre sarcinile sale în calitate de câine de sanie, Buck simte un spirit ancestral care îl cheamă din pădure. O trezire interioară îl face să îşi descopere adevărata menire.The Call of the Wild mizează pe scene de acţiune şi efecte vizuale menite să amplifice momentele de aventură. Din păcate, efectele speciale realizează exact opusul. Buck nu pare un câine adevărat, iar trăsăturile sale sunt antropomorfizate pentru a avea reacții asemănătoare omului, lucru care nu funcţionează, din punctul meu de vedere. The Call of the Wild este un film pentru întreaga familie care îşi propune să atragă atenţia copiilor. Dar, câinele, personajul principal, nu este credibil sau realist. Mai mult, scenele în care Harrison Ford interacţionează cu Buck nu impresionează din cauza efectelor vizuale folosite în exces. Scena în care Perrault şi François scapă dintr-o avalanşă se transformă într-un joc video. Actorii sunt îmbrăcați cu echipament de iarnă, dar nu prezintă niciodată semne de îngheț.

0%

User Rating: Be the first one !

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: