Lifestyle

Cine este noua soție a lui Roger Waters

Starul de la ”Pink Floyd” s-a căsătorit a cincea oară

Roger Waters, starul de la ”Pink Floyd”, a surprins pe toată lumea ieri, când a dezvăluit că s-a căsătorit pentru a cincea oară, iar acum au ieșit la iveală detalii uimitoare despre aceasta. Se pare că femeia care i-a devenit soție are 43 de ani și i-a fost șofer artistului.

Roger Waters și-a refăcut viața la 78 de ani, iar la scurt timp după ceremonie a declarat că este foarte fericit. Atunci, toată lumea s-a întrebat cine este femeia care l-a cucerit iremediabil, iar detaliile n-au întârziat să apară.

Citește și: Roger Waters, starul de la ”Pink Floyd”, s-a însurat a cincea oară. Artistul, în culmea fericirii: ”În sfârșit cineva de păstrat”

Potrivit Page Six, Kamilah Chavis are 43 de ani, fiind cu 25 de ani mai tânără decât solistul de la Pink Floyd și a lucrat ca șofer pentru artist. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit în 2018, la unul dintre concertele sale.

”Am cunoscut-o la unul dintre concertele mele. A lucrat în transporturi. Ea conducea mașina care mă lua de la concerte.”, mărturisea artisul. De asemenea, surse apropiate acestuia au dezvăluit pentru Page Six că Chavis ar fi fost șofer la Festivalul Coachella, unde el a fost prezent în 2016.

Roger Waters a avut alte patru soții
Citește și: Billie Eilish, în genunchi pentru a da mâna cu fanii pe sub un gard, înainte de a apărea la „Jimmy Kimmel Live!”

Roger Waters a mai fost căsătorit cu Judy Trimm, în perioada 1968 – 1975, însă cei doi n-au avut copii. Artistul a fostt căsătorit și cu Carolyne Christie, din 1976 până în 1992. Cei doi au avut un fiu, Harry Waters, care e muzician. Ulterior, artistul s-a căsătorit cu Pricilla Phillips, în 1993, însă în 2001 au divorțat. Aceștia au avut, de asemenea, un fiu, ce poartă numele Jack. În 2004, Waters s-a logodit cu Laurie Durning. În 2012 s-au căsătorit, însă trei ani mai trâziu au divorțat.

0%

User Rating: Be the first one !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button