Home / Cine-Tv / Cinema în aer liber

Cinema în aer liber

Primăria Sectorului 3 organizează cea de-a a VIII-a ediție a evenimentului Cinema în aer liber, pe Insula Artelor din Parcul Titan. Iubitorii de film vor avea ocazia de a se delecta cu cele mai bune filme ale anului și o retrospectivă a filmului francez, care vor putea fi vizionate timp de 4 săptămâni, în perioada 18 august – 13 septembrie.

Intrarea la proiecții este liberă, în limita celor 200 de locuri amenajate în spațiul de eveniment. Proiecțiile din prima săptămână încep de la ora 21:00, în săptămânile a doua și a treia de la 20:30, iar în ultima săptămână, filmele sunt programate să înceapă la ora 20:00.

Evenimentul aduce anul acesta pe marele ecran 21 de filme, dintre care 10 filme noi în Selecția oficială – program care în fiecare an reunește cele mai apreciate filme lansate în ultimul an, laureate la festivalurile de film de la Cannes, Berlin, Veneția sau la premiile Oscar, 10 filme îndrăgite în Retrospectiva Filmului Francez, selecție care adună titluri pe care publicul nu a avut ocazia să le urmărească pe marele ecran și un film clasic american, în închiderea evenimentului.

Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m², Cinema în aer liber oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general.
Deși pe insulă, sub cerul liber, peliculele vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene, în condiții de siguranță și distanțare socială.

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: