Home / Cine-Tv / COSMIC SIN

COSMIC SIN

Bruce Willis își face revenirea triumfală în genul SF cu filmul „Cosmic Sin”, iar acum avem și prima imagine oficială cu simpaticul actor în cel mai nou rol.

Cosmic Sin se desfășoară într-o societate umană futuristă, iar Bruce Willis este James Ford, membru al unui grup de războinici desemnați să salveze Pâmântul de la invazia extratereștrilor.

Împreună cu o echipă de savanți aceștia vor lupta să protejeze umanitatea de o specie ostilă de extratereștri care au puterea de a infecta și a prelua gazdele umane.

Cosmic Sin este regizat de Edward Drake, după un scenariu scris de Drake și Corey Large. Large și-a mai pus semnătura pe It Follows, The November Man și The Frozen Ground, în timp ce Edward Drake este cunoscut printre altele pentru Animals și True Detective. Drake și Large au scris și scenariul pentru Anti-life în care va juca tot Bruce Willis.

Producători executivi ai Cosmic Sin sunt Johnny Messner și Stephen Eads.

În Cosmic Sin îi vom mai vedea și pe Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier și The Purge: Anarchy),  Adelaide Kane (Teen Wolf , This Is Us) și pe Luke Wilson (Old School și The Royal Tenenbaums). Din distribuție mai fac parte  C.J. Perry, Lochlyn Munro și Brandon Thomas Lee.

Cosmic Sin este momentan în post-producție, iar data de lansare a peliculei urmează să fie anunțată.

În cariera sa, Bruce Willis a jucat în mai multe filme SF precum Armageddon, The Fifth Element, 12 Monkeys și Looper.

Tot din acceiasi categorie

Greenland

Gerard Butler confirmă că sunt în lucru sequel-uri la francizele „Fallen” și „Den of Thieves”, …

Leave a Reply

%d bloggers like this: