Home / Muzica / CU DORUL MEU DE TINE

CU DORUL MEU DE TINE

Cu dorul meu de tine”, cea mai recentă lansare a lui florianrus, este o piesă pop despre dor și despre greutatea lui. Produsă de Vlad Lucan și Octavian Ioachim și scrisa de Florian, “Cu dorul meu de tine” promite săa fie refrenul din capul nostru în această vară.

Înainte de debuta ca artist solo, florianrus a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală româneasca, contribuind la muzica artiștilor precum Andra, Mira, Ami, Marius Moga, Lidia Buble, Nicole Cherry sau Shift.

În 2016, Florian debutează cu piesa “Cât încă ne iubim”, urmând “Cel mai lung drum”, în 2017, iar în 2019 a fost momentul când artistul a început să se bucure de succes, odată cu lansarea piesei “Străzile din București”, în colaborare cu MIRA. Piesa a devenit rapid una dintre cele mai ascultate anul trecut, bucurandu-se de mult airplay și reușind să adune 39 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 2 milioane de stream-uri pe Spotify.

În iarna lui 2019, florianrus a lansat proiectul lui de suflet, reprezentat de EPul său de debut, “Strazile din Bucuresti”. Pe lângă hit-ul cu același nume, EPul mai conține piese precum “Pe buzele tale” și “Sportul preferat”.

Tot din acceiasi categorie

FELI LANSEAZĂ AMINTIRILE

Feli face o calatorie muzicala in timp si aduce in zilele noastre, cu sound-ul ei …

Leave a Reply

%d bloggers like this: