Home / Blog / Dar vezi ?

Dar vezi ?

Ati intalnit vreodata tritetea? Stiti cum e ea? Stiti ce poate face? Stiti cate poate face?
Poate nu. Poate din aceasta cauza toti sunteti indiferenti. Nu stiti sa priviti in jur. Toti se gandesc doar la propia persoana. De ce nu pot fi oamenii mai buni ?
Toti asteapta sa fie ajutati,sa faca altcineva primul pas… de ce ?
Daca vrem sa fim fericiti nu fiti indiferenti ! nu calcati in picioare pe cei inferioari ! nu priviti mereu de sus ! ganditi-va ca ati putea fi voi !
Tristetea este o rana adanca ce cu greu dispare,este lovitura pe care o tii minte mult timp,este un tradafir ofilit care nu mai poate sa infloreasca imprastiindu-si mireasma, este momentul in care totul se intuneca.
Un copil trist este un suflet nevinovat care cunoaste prea repede durerea,un ochi ce lacrimeaza fara incetare desi nu a patit nimic,este o tacere asurzitoare.
De ce exista oare tristetea ? De ce trebuie sa cada din nori siroaie de tristete peste oameni ? Poate pentru ca ei nu pretuiesc ce au,nu stiu sa multumeasca,nu stiu ce e cu adevarat fericirea.
Numai in momentul in care tu esti cel care te izbesti de aceast zid si patrunzi in acea cupola observi ca nu mai poti iesi ca ai nevoie de ajutor… dar daca tu nu ai ajutat pe nimeni pana atunci.nu ai vrut sa-i observi si pe ceilalti,de ce acum astepti ?…
Dar vezi ? Nimeni nu are ochi pentru tine,nimeni nu-si face timp pentru asta,nimeni…
Acum in sufletul tau se da o lupta fara sfarsit,totul e inghetat,timpul s-a oprit,totul sta in loc…ce se va intampla?Reusesti sa invingi singur asta ?  Poate cu greu dar ca sa faci asta trebuie sa fii puternic,insa aceasta putere iti va distruge sentimentele,vei deveni un obiect rece pe langa care vor trece

Tot din acceiasi categorie

Suflete…

M-am intors si esti atat de schimbat, atat de schimbat incat ma intreb daca atunci …

Leave a Reply

%d bloggers like this: