Home / Cine-Tv / Death at a Funeral

Death at a Funeral

O intima si obisnuita ceremonie de înmormantare se transformă într-un real dezastru cu secrete de familie dezvaluite si corpuri neinsufletite incurcate..

Atunci cand patriarhul unei familii nord-americane disfunctionale se stinge din viata,toti componentii familiei se reunesc in casa decedatului pentru a participala priveghi si la ceremonia de inmormantare. Vaduva indurerata si cei doi fii ai acesteia sunt consolati de catre unchi, matusi, verisori, verisoare si prieteni care mai de care mai amuzanti si bizari, care transforma un eveniment ce trebuia sa se caracterizeze prin sobrietate si tristete intr-un haos total si o bataie de joc.

Pe masura ce tensiunile se acumuleaza, animozitatile de cristalizeaza si conflictele dintre rude reizbucnesc, secretele de multa vreme ingropate ale familiei sunt dezvaluite, iar consecintele sunt hilare si imprevizibile. Situatia se complica atunci cand un pitic homosexual pe care nimeni nu il cunoaste pretinde ca este iubitul decedatului si ameninta sa genereze un scandal public daca nu ii sunt satisfacute pretentiile financiare.

0%

User Rating: Be the first one !

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: