Home / Muzica / Dependenţa mea

Dependenţa mea

Mark Stam a lansat videoclipul piesei “Dependenţa Mea”, o creaţie muzicală deosebită despre o relaţie perfectă şi imposibilă. Clipul filmat în Ucraina este plin de cadre sacadate şi nimic nu e ceea ce pare. Vă invităm să urmăriţi clipul semnat Spoială Brothers în articol.Mark Stam apare alături de cea dragă în videoclipul “Dependenţa Mea şi nu se fereşte de analogii atipice pentru dragoste. O compară cu tortura, cu carnea ce arde şi sclavia. Iubirea apare sub paradigma dependenţei, care nu îţi dă pace şi nu te lasă să trăieşti. Artistul chinuit de o dragoste în cantităţi infernal de mari aproape că îi caută leac, dar ştie că iubirea este nemuritoare. Clipul este interesant filmat şi compus de Spoială Brothers.

Pentru fiecare cadru cu artistul singur avem alte două cadre cu el înlănţuit cu femeia iubită şi unul în care ea apare doar ca un spectru ce zâmbeşte şăgalnic. Filmările clipului s-au desfăşurat în Odessa, Ucraina, descris ca “un oraş frumos şi vechi” de către Mark Stam. Artistul exprimă astfel esenţa noului single:

Viața este un personaj în această piesă, o fată care face năzbâtii. Se revoltă, e impulsivă, își schimbă brusc stările. Noi suntem actorii. Mergem după fluctuațiile vieții, ca și când am fi ghidați de niște fire invizibile, cum sunt păpușile și păpușarii. Mergând pe străzile vieții, te izbești de anumiți oameni. Vrând-nevrând te atașezi, te îndrăgostești. Rămâi dependent de ei. Poate fi un test al vieții, ca să vadă cât de puternic ești.

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: