Despre noi

Bun venit!

Suntem un radio online din Romania avand ca public tinta toate grupele de virste de la cei mai tineri pina spre cei de virsta a 3 a care doresc sa se dezvolte muzical placut. Ne dorim ca prin continutul furnizat de muzica sa contribuim cu informatii utile pentru voi.
Daca esti in cautare de muzica de bun gust, aici este un loc care te va ajuta sa iti imbogatesti cunostintele generale.
Știm că te-ai săturat să asculți doar „hituri”. Știm că nu-ți place să auzi din două în două ore aceeași melodie, cum se practică în lumea radio-ului românesc. Fi tu Dj-ul nostru! 24 din 24; 7 din 7 zile muzica buna este aici!

Aducem multumiri

Suntem live online 24 din 24 ; 7 zile din 7 este radioul care te face să visezi cu fiecare melodie pe care o asculți. Îți aducem muzica momentului încă din 2010, când Radio Hits Romania a putut fi ascultat pentru prima dată pe internet. Muzica premium pentru toate genurilor și emisiunile cu aittudine îți aduc informațiile actuale și te seduc cu stilul unic, fiind concepute pentru ascultătorii ce apreciază calitatea și cultura muzicala de bun gust si variata.
“Radio Hits Romania” -aducem multumiriri tuturor websiteurilor care ne promoveaza.Multumim ca existati si sunteti alaturi de noi! Fara voi noi nu am exista!

0

User Rating: 0.55 ( 1 votes)
Back to top button