Home / Muzica / Dor de casa

Dor de casa

Finalul de an ne aduce aproape gândurile pentru cei dragi plecaţi peste hotare. Despre acest dor cântă o colecţie eclectică de artişti pe noua piesă “Dor de casă”. Este o melodie a lui CUZA de la Noaptea Târziu, în colaborare cu Irina Rimes, George Hora şi Carmen Tanase. Videoclipul e cu adevărat emoţionant pentru expaţi şi familiile lor. Îl priviţi în articol.Ne-am obişnuit cu piese amuzante sau de petrecere în nopţi târzii de la CUZA şi Noaptea Târziu, dar “Dor de Casă” e total altceva. Este imnul expaţilor cărora le este dor de casă şi îşi trăiesc punctul culminant al zilei în apelul pe Skype sau cel telefonic către cei dragi. CUZA apare ca protagonistul care o suna pe mamă, jucată de Carmen Tănase. Spune povestea clasică a tânărului plecat la muncă afară, care încearcă să se integreze şi este plăcut de toţi, dar duce lipsa celor rămaşi în urmă.

Irina Rimes apare cu aerul unei şcolăriţe, lângă o cabină telefonică, telefonând spre aceeaşi Carmen Tănase. Irina recită blajin “aici e bine” şi spune povestea tinerei care face curăţenie în casa unor străini şi doarme “în camera de jos”. A găsit şi “un băiat cuminte şi strâng bani amândoi” sunt versuri care sună familiar pentru milioane de români din Spania, Italia, Marea Britanie şi multe alte ţări. Ce au ei în comun? Dorul de casă…

Trilurile artiştilor se îmbină la refren, iar figura protagonistului vărsându-şi amarul în culise ne rămâne în minte. Piesa se încheie cu un monolog emoţionant al lui Carmen Tănase, care spune povestea expaţilor prin prisma mamei care îi aşteaptă acasă, “cu masa gata”. La două zile după lansarea acestui single, el se află pe locul 4 în Trending pe YouTube şi are aproape 900.000 de vizualizări.

Vizionam clipul chiar aici :

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: