Emisiuni

Slagare Pe Portativ

Ne propunem sa readucem în atentia dumneavoastra toti artisticunoscuti care au contribuit la dezvoltarea muzicii usoare romanesti!
Ati ghicit! Era nevoie de o emisiune special dedicata muzicii românesti de calitate. Veti putea asculta în fiecare saptamâna doua ore încarcate de nostalgie, de marile voci ale scenei usoare  românesti.

În fiecare Vineri de la 21:00 la 23:00 aveti întâlnire cu sute de voci inconfundabile, de neuitat.
Asculta aici prima noastra emisiune

Marfarul cu hituri

Un vechi intelept spunea odata: Omenia mea mecum porto. Acesta este si principiul meu in viata. Dar daca ar fi sa plec intr-o zi pe o insula, as lua cu mine, …
“Marfarul cu hituri” este emisiunea cu muzica a anilor 90 si preferata de tine!
In marfar gasesti muzica din aproape toate genurile muzicale ale anilor de glorie 90’S , iar dj-ul nostru te asteapta in privat pe Facebook,Whattshapp sau in direct cu preferinte si chiar dedicatii. In general cerintele ascultatorilor au prioritate in playlist. O melodie aleasa de moderator este difuzata ca fiind “hitul clasa I “. Ascultatorul este rugat sa se obisnuiasca cu suieratul marfarului ce se aude din cand in cand , sa-si stapaneasca nervii si sa nu-l injure pe dj.).Acestea fiind spuse , Poftiti va rog in vagoaneeeeeeeeeeeee! Calatoria este GRATUITA si are opriri DESE!
Te asteptam in gara noastra In fiecare sambata incepind cu orele 22:00 !

In Curind! |

O lume minunata

 

Are John Maxwell o vorbă: oamenii uită de multe ori ce le spui sau ce … Am acum un respect deeeosebit pentru Sorin Popa, președintele JMT

0%

User Rating: 2.76 ( 4 votes)
Back to top button