Home / Cine-Tv / Extraction

Extraction

Tyler Rake (Chris Hemsworth), un mercenar dur care operează pe piața neagră, are parte de cea mai periculoasă misiune a vieții lui atunci când este angajat să îl salveze pe fiul răpit al unui baron al drogurilor. Acest thriller debordând de acțiune care-ți taie respirația este regizat de Sam Hargrave și produs de Joe și Anthony Russo, regizorii vizionari ai filmului Răzbunătorii: Sfârșitul jocului.

Extraction are scenariul și cadrul de acțiune ideale pentru un joc FPS sau de ce nu vreun Third Person cum a fost Spec Ops: The Line (nu-mi dau seama exact de ce mi-a amintit fix de jocul acela și nu și de alte douăzeci). Recuperează fiul de magnat al drogurilor din Bangladesh din mâinile mafiei rivale și livrează-l la punctul stabilit, bineînțeles împușcându-te cu mafioții și cu poliția prin tot orașul. Numai că este un film marca Netflix tocmai bun când vrei să-ți clătești ochii pe un film de acțiune filmat cu cap la a cărui poveste să nu simți nevoia să fi atent musai.

Produs de frații Russo și de ThorExtraction îi va satisface pe devoratorii de acțiune cu mercenari și carteluri dar și pe prietenele acestora care îl admiră pe Chirs Hemsworth cu tunsoare militară. La fel ca 6 Underground sau Spenser ConfidentialExtraction este un film făcut de Netflix fix pentru relaxarea de tip Netflix & Chill.

Iata si trailerul chiar aici :

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: