Home / Cine-Tv / Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia

Studio-urile Disney au transformat poveştile “Frumoasa din Pădurea Adormită”, “Cenuşăreasa” şi “Cărţile junglei” din desene animate clasice în remake-uri live-action. Compania Disney a lansat acum trailerul pentru “Frumoasa şi Bestia”, cu Emma Watson în rolul lui Belle. Live-action este o tehnică ce combină personaje reale cu personaje animate.

Cineastul Bill Condon va regiza această poveste. În trailer recunoaştem scene familiare din basmul Disney. Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial francez, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână sub vrajă pentru totdeauna.

Kevin Kline îl va interpreta pe Maurice, tatăl lui Belle, în timp ce Josh Gad va fi mâna dreaptă a lui Gaston – Lefou.

Actriţa britanică este extrem de încântată de acest rol, mai ales că a iubit filmul în copilărie, iar pregătirea pentru personaj nu a fost deloc grea, căci ştia toate versurile melodiilor.

Nici nu îmi amintesc de câte ori am văzut filmul când eram copilă“, a spus Watson. “Ştiam toate cuvintele, toate cântecele, pe de rost“.

Pelicula va fi lansată în cinematografe anul viitor, în luna martie.

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: