Home / Cine-Tv / Greenland
WESTWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 20: Gerard Butler and Morgan Brown attend the LA Premiere of Lionsgate's "Angel Has Fallen" at Regency Village Theatre on August 20, 2019 in Westwood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Greenland

Gerard Butler confirmă că sunt în lucru sequel-uri la francizele „Fallen” și „Den of Thieves”, potrivit Entertainment Weekly.

Într-o discuție recentă despre eroul filmelor „Fallen”, Mike Banning, Butler a subliniat jovial importanța acestui tip de erou de acțiune:

„Cred că cu tot ce se întâmplă zilele acestea, avem nevoie de el. Trebuie să se întoarcă”.

Butler a continuat și a dezvăluit că „Fallen 4” este în lucru: „Da, cred că veți vedea și următorul film. Lucrăm cu o altă idee fantastică în acest moment și evident nu pot spune prea multe despre asta”.

Franciza „The Fallen” a debutat în 2013 cu „Olympus Has Fallen” și cu Gerard Butler în rolul fostului agent de servicii secrete Mike Banning. Au urmat „London Has Fallen” și „Angel Has Fallen”.

În afară de întoarcerea la personajul Banning care va călători cel mai probabil într-o alță țară și va oferi acțiune explozivă, Butler a povestit și despre revenirea unui încruntatului detectiv Nicholas “Big Nick” O’Brien, eroul din „Den of Thieves”.

„Lucrăm la scenariu în acest moment și primesc zilnic pagini noi de la Christian. Va fi o călătorie ce se va întinde din America de Nord până în Europa, în Marseilles. Este foarte tare și are un vibe european de data aceasta. Toate personajele simpatice – Big Nick, Donnie și Lobbin’ Bob [Jordan Bridges] – se vor întoarce. Sunt atât de încântat”, a mărturisit Gerard.

Tot din acceiasi categorie

A ÎMPLINIT 104 ANI

De două ori câștigătoare a premiului Oscar, actrița care i-a dat viață faimosului personaj Melanie …

Leave a Reply

%d bloggers like this: