Home / Muzica / HITUL DIN “TITANIC”, ADAPTAT

HITUL DIN “TITANIC”, ADAPTAT

Celine Dion s-a folosit de piesa “My Heart Will Go On”, pentru a trage un semnal de alarmă în perioada coronavirusului.

Diva canadiană a postat pe contul ei de Instagram un vers din refrenul hitului din 1997, rescris, pentru a le transmite un mesaj important fanilor.

Artista în vârstă de 52 de ani a publicat versul ce reflectă importanța distanțării sociale, atât în franceză cât și în engleză.

“Aproape, departe, oriunde ai fi … ai grijă să practici distanțarea socială”- “Near, far wherever you are… make sure you’re practicing social distancing!”

Numeroase celebrităti le reamintesc fanilor, pe conturile lor de social media, cât de important este să respectăm sfaturile OMS pentru a împiedica astfel răspândirea virusului.

O altă artistă care a recurs la un gest similar este Jojo, care pe TikTok a schimbat versurile hitului ei “Leave (Get Out)” în “Stay In (Right Now)”.

Despre hitul “My Heart Will Go On”, Celine dezvăluia în toamna anului trecut, în show-ul lui Andy Cohen “Watch What Happens Live” că nu și-a dorit să facă o piesă de radio, siropoasă, care să devină hit veșnic: “A fost un cântec pe care nu am vrut să-l înregistrez, iar acum mă bucur că nu m-au ascultat”.

A fost regretatul ei soț René Angélil, managerul ei la acea vreme, cel care a convins-o opusul.

“Nu mi-a plăcut. Probabil că eram foarte, foarte obosită în acea zi”, a spus Dion. “Soțul meu mi-a zis: ‘Hai sa ne ținem de ea’… ‘Hai sa încercăm să facem un mic demo'”.

Și a avut dreptate. Piesa i-a adus lui Celine Oscarul pentru Cel mai bun cantec si doua premii Grammy.

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: