Home / Muzica / MUȚI

MUȚI

La câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere acasă, Antonia le face cadou fanilor piesa ”Muți” cu un videoclip filmat chiar în casa artistei.

”Videoclipul pentru “Muți” a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred că se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol. Abia aștept să îl vedeți!”, a spus Antonia.

”Muți” este o piesă de dragoste, sensibilă, compusă de Alex Pelin, Amedeo Chiriac și Vlad Lucan, produsă de Vlad Lucan. Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan, producție video Loops Production, montaj Robert Daragiu.

”M-am îndrăgostit de piesa ”Muți” de la prima ascultare. Este sensibilă, sinceră și sper să vă aducă bucurie și căldură în suflete în această perioadă delicată. Chiar dacă stăm acasă perioada aceasta, îmi doresc să rămân aproape de fanii mei atât pe social media, dar și prin intermediul muzicii”, a spus ANTONIA.Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen au filmat și ei videoclipuri acasă, în cadrul Home Edition, piese ce urmează să fie lansate în perioada următoare.

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: