Cine-Tv

Se reinventează

Scream

Lansat, pentru prima oară, în 1996, „Scream” reușea, la scurt timp de la debut, să acapareze un număr impresionat de fani, devenind unul dintre filmele cult horror americane ce aveau să rămână întipărite în memoria colectivă a cinefililor.Atunci când ai de-a face cu un film care a făcut istorie, reimaginarea acestuia poate fi un proces anevoios, din mai multe motive. În primul rând, trebuie să nu te îndepărtezi prea mult de original, astfel încât să mizezi pe nostalgia oamenilor. În al doilea rând, ai face bine să vii și cu ceva nou – nu ai vrea ca fanii producției să aibă senzația că se uită la același film, de demult.Din ceea ce știm până acum, „Scream” pare să țină cont de păstrarea elementelor nostalgice, dar și de elementul nou, menit să te facă să crezi că vorbim despre o poveste nouă. Se pare că, acum. celebrul Ghostface este echipat cu și mai multe arme letale cu care să-și căsăpească victimele, după bunul plac.

Așa cum ne-am obișnuit, acțiunea se petrece în orașul Woodsboro, predispus la tragedii și crime. Din nou, în acest oraș, își face simțită prezența Ghostface, un criminal în serie ce poartă o mască specifică.

Noul ucigaș Ghostface continuă tradiția și face ceea ce știe să facă cel mai bine: ucide. Din ceea ce putem vedea în trailer, cei care s-au confruntat, în trecut, cu Ghostface, sunt obligați de împrejurări să facă acest lucru din nou.

În mod evident, cunoscutul trio format din Sidney Prescott (Neve Campbell), Dewey Riley (David Arquette) și Gale Weathers (Courteney Cox) se întoarce, în încercarea de a-și uni forțele pentru a ajuta potențialele victime ale criminalului.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button