Cine-Tv

„Singur acasă 6” va fi lansat pe 12 noiembrie.

După 31 de ani, se repetă istoria din primul „Home Alone”

Platforma Disney+ a pregătit o surpriză pentru toți iubitorii peliculei. Pe 12 noiembrie, platforma va difuza în premieră „Home Sweet Home Alone”, un remake al primului film din seria „Home Alone”, realizat în 1990.
În noiembrie se împlinesc 31 de ani de la premiera mondială a celui mai cunoscut film de Crăciun. Vorbim de „Singur acasă” sau de „Home Alone”.  Comedia lansată în urmă cu 31 de ani, pe 16 noiembrie 1990, adună an de an milioane și milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Indiferent de țara care o difuzează.   „Singur acasă” a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur, bugetul peliculei a fost de 18 milioane de dolari, iar încasările în toată lumea au depășit 500 de milioane de dolari! Timp de 12 săptămâni a fost lider de box-office și a doborât un record, fiind desemnat cea mai de succes comedie de până atunci.  Remake al filmului din 1990 La 31 de ani de la lansarea primului film, cu celebrul Macaulay Culkin în rolul principal, platforma Disney+ a pregătit o surpriză pentru toți iubitorii peliculei. Pe 12 noiembrie, platforma va difuza în premieră un remake al filmului din 1990. Denumit „Home Sweet Home Alone”, acesta va fi cea de-a șasea serie a filmului. Producția a fost regizată de Dan Mazer, cu un scenariu de Mikey Day și Streeter Seidell.
Filmul este produs de 20th Century Studios, după ce The Walt Disney Company a achiziționat 21st Century Fox și a moștenit drepturile de film ale francizei „Home Alone”. Noul film îi are în rolurile principale pe Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Pete Holmes, Ally Maki și Chris Parnell.

Iti este dor de admosfera de Craciun? Sigur ca da!

0%

User Rating: Be the first one !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button