Home / Muzica / Suflete de sticla

Suflete de sticla

Emilian şi JO lansează o piesă despre dragostea dintre sufletele sensibile, “Suflete de Sticlă”. Videoclipul melodiei îi prezintă pe cei doi artişti înlănţuiţi în dans şi ascunşi de perdele fantomatice. Puteţi urmări clipul în articol.”Suflete de sticlă” este o nouă piesă, compusă de către Emilian, artist din cadrul HaHaHa Production. Acest single este descris ca o creaţie despre vulnerabilitatea şi fragilitatea oamenilor. Vulnerabilitatea este manifestată printr-un dans interpretativ realizat de JO şi Emilian în videoclip. Cei doi par izolaţi în altă dimensiune şi exprimă prin dans frământarea pe care o aduce viaţa de zi cu zi celor mai sensibili.

Cei doi protagonişti apar atât în ipostaze romantice, cât şi ca adversari, JO îndreptând un pistol spre jumătatea masculină din clip. Sticla este o metaforă pentru frumuseţe, care merge mână în mână cu efemeritatea şi fragilitatea. Despre această melodie şi mesajul său, Emilian a spus următoarele:

M-am uitat în jur şi mi-am dat seama că noi, oamenii, suntem foarte fragili şi uşor de doborât sufleteşte şi că uneori, când suntem răniţi, vorbele nu ajung şi e prea târziu să mai poţi recompune liniştea şi fericirea de dinainte de durere.

Tot din acceiasi categorie

O nouă colaborare! Backpack

După debutul în forță cu piesa ”VKTM”, alături de Sickotoy și INNA, TAG revine cu …

Leave a Reply

%d bloggers like this: