Home / Cine-Tv / SUICIDE SQUAD 2

SUICIDE SQUAD 2

Primul Teaser Din SUICIDE SQUAD 2 Ne Tachinează Cu Un Film De Acţiune Fantastic combinat cu strălucirea personajelor și al comediei.

James Gunn și distribuția adunată de el, au fost prezenţi şi ei la convenţia virtuală DC FanDome, unde au prezentat primele imagini video din filmul The Suicide Squad. Filmul include membrii distribuției din filmul Suicide Squad din 2016, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney și Viola Davis, care își vor relua rolurile, alături de noii veniți Idris Elba, John Cena, Storm Reid, Nathan Fillion, Peter Capaldi, Taika Waititi, Pete Davidson, Alice Braga și Michael Rooker.

Există o mulțime de cadre fantastice în acest clip din culisele filmărilor pentru The Suicide Squad. Unul dintre cele mai notabile lucruri pe care trebuie să le discutăm este aspectul acestui film. În timpul dezvăluirii materialelor, producătorul Peter Safran a împărtășit fanilor că: „Acest film este complet unic. Acesta este un film de război din anii 1970, combinat cu strălucirea personajelor și al comediei regizorului James Gunn ”. Şi probabil nu greșește cu nimic în afirmaţia sa.

Este clar că regizorul James Gunn va aduce multe idei noi în franciză, iar distribuția este mai mult decât pregătită pentru a le face faţă.

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: