Home / Retetele lui Dan / Tigaie de pui

Tigaie de pui

Desi numele sau ne spune clar ca e picanta, dupa ce-am asteptat 2 zile sa-mi pice de sus m-am decis s-o gatesc. Este o mancare ce iti va coplesi papilele si iti va pune sangele la alergat.Pentru acceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente eu am sa fac 4 porti :

  • 600 Piept de pui
  • 1 buc Ardei gras rosu
  • 2 buc Morcovi
  • 2 linguri Ulei de masline extravirgin
  • 2 lingurite Boia de ardei
    dulce
  • 1 legatura Patrunjel
  • 1 buc Lamaie
  • 300 Rosii bio
  • 1 buc Ardei iute
  • 1 buc Ceapa galbena
  • Sare de mare
    dupa gust
  • Piper negru macinat
    dupa gust.

    Mod de preparare

    1. Pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa si ardeiul rosu se taie in bucati mari. Morcovii se taie rondele, rosiile cuburi, iar mararul, patrunjelul si ardeiul iute se toaca marunt.

    2. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si boia si se prajeste in ulei la foc iute.

    3. Se adauga legumele si se amesteca rapid la foc iute 2-3 minute, apoi se adauga zeama de lamaie si 100 ml apa, se amesteca rapid si se adauga ardeiul iute.

    4. Se serveste cu smantana si verdeata deasupra.

    Va dorim pofta buna!

Tot din acceiasi categorie

Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde este un fel de mancare pe care il poti pune pe …

Leave a Reply

%d bloggers like this: