Home / Cine-Tv / Trailer PROJECT POWER

Trailer PROJECT POWER

Primul Trailer PROJECT POWER: Superputeri Pentru JAMIE FOXX și JOSEPH GORDON-LEVITT într-un film de acţiune marca Netflix.

Tu ce ai risca pentru cinci minute de putere pură?

Pe străzile din New Orleans, circulă un zvon despre o nouă pastilă misterioasă care deblochează superputeri unice în fiecare om. Nu știi ce se va întâmpla până nu vei lua pastila. În timp ce unii dezvoltă piele rezistentă la gloanțe, invizibilitate sau putere superioară, alții prezintă o reacție mortală. Dar când pilula escaladează crima din oraș la niveluri periculoase, un polițist local (Joseph Gordon-Levitt), face echipă cu un dealer adolescent (Dominique Fishback) și un fost soldat condus de răzbunare (Jamie Foxx), pentru a opri grupul responsabil pentru crearea acesteia.

Ţineţi-vă bine de scaun prieteni, pentru că cei de la Netflix, au lansat primul trailer oficial pentru filmul Project Power. Cea mai recentă producţie Netflix aflată sub regia duo-ului Henry Joost și Ariel Schulman, îi aduce pe Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt și Dominique Fishback, într-un alt tip de poveste cu supereroi.

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: