Home / Cine-Tv / Trailer WONDER WOMAN

Trailer WONDER WOMAN

Noul Trailer WONDER WOMAN 1984 Dezvăluie Puţin Din Misterele Personajului Negativ Cheetah în forma ei animală interpretat de Kristen Wiig.

La convenția virtuală DC FanDome, cei de la Warner Bros. au dezvăluit un nou trailer pentru blockbuster-ul Wonder Woman 1984. Iar acest trailer arată în continuare cât de spectaculos este filmul Wonder Woman 2.

Cineasta Patty Jenkins se întoarce şi de această dată pe scaunul regizorului, cu un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Callaham și Geoff Johns, ce în loc să preia acţiunea direct după evenimentele din primul război mondial de la finalul primului film, acțiunea aici se opreşte exact înainte de anul 1984 .

Wonder Woman, interpretată atât de bine de Gal Gadot, continuă să lupte împotriva răului, dar se confruntă cu o nouă amenințare sub forma lui Maxwell Lord (Pedro Pascal), un om de afaceri media și celebritate comercială TV. Evident personajul lui Pedro Pascal, nu este singurul răufăcător din film. Kristen Wiig, interpretează rolul lui Barbara Ann Minerva, a.k.a The Cheetah, personaj ale cărui detalii privind transformarea ei sunt păstrate secrete. Interesant în această continuare, este faptul că personajul Steve Trevor, interpretat de Chris Pine se întoarce, în ciuda faptului că a murit în primul film.Chiar dacă tonul trailerului este puţin mai lent decât primul pe care l-am văzut în decembrie, ne va face pe toţi să înţelegem că Wonder Woman 1984 va ajunge în cinematografe peste două luni.

Continuarea Wonder Woman 1984, este programată să ajungă în cinematografe pe 2 Octombrie, după ce a suferit trei amânări din cauza pandemiei mondiale.

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: