Home / Cine-Tv / UCIFER Sezonul 5

UCIFER Sezonul 5

Primul Trailer Pentru Serialul LUCIFER Sezonul 5 Dezvăluie Câteva Surprize Fantastice ce te vor ţine în suspans pe toată perioada celor 16 episoade.

Cel de-al cincilea sezon al serialului Lucifer, îşi începe campania de marketing, cu un trailer.

În noul sezon al serialului, ce a fost preluat de Netflix, miza este mai mare ca niciodată.
Vor fi dezvăluite multe secrete şi vor dispărea multe personaje.

Ce se întâmplă în Lucifer Sezonul 5 partea 1? Ei bine, diavolul interpretat de Tom Ellis, care anterior hotărâse să se întoarcă în Iad, își surprinde prietenii, revenind pe Pământ. Doar că el este puţin diferit.

Și există un motiv foarte bun pentru asta: el nu este de fapt Lucifer. Fratele său geamăn Michael, i-a luat locul. Evident, Lucifer, se întoarce să se confrunte cu Michael și tot Iadul se dezlănţuie.

Serialul Lucifer, a rulat inițial timp de trei sezoane pe canalul FOX înainte de a fi anulat, moment în care cei de la Netflix, au ales să realizeze un al patrulea sezon. Și în timp ce Netflix s-a concentrat pe seriale anulate, există în mod clar ceva la serialul Lucifer, ce i-a determinat pe cei de la Netflix, să extindă serialul cu încă un sezon.

Cele opt noi episoade ale serialului Lucifer, vor avea premiera pe Netflix, în data de 21 August, în timp ce episoadele din partea 2 a sezonului 5, vor urma să fie anunţate la o dată ulterioară.

Tot din acceiasi categorie

Kingsman-Cercul de Aur

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până …

Leave a Reply

%d bloggers like this: